Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Lund Giants Hockey Club -
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 23 september, 12:30
Plats:Lunds ishall
Samling:11:30, Lunds ishall
Aktivitetsinfo: Hej
Nu är det snart dags för säsongens första matcher för D3/Team11. Nedan finns en kallelse med kort svarstid, deadline för anmälan är torsdagen den 20/9! Vänligen svara så fort ni kan!
Mer info om upplägg och matchtillfällen kommer vi gå igenom vid föräldramötet nu på fredag, den 21/9.
Vi kommer under säsongen att delta med 2 lag i poolspel för barn födda 2011 vilket innebär att barnen kommer få spela mycket hockeyJ. Vi kommer inte dela upp dem i 2 fasta lag utan inför varje spelhelg skickar vi ut en kallelse och utefter gensvaret delar vi upp dem i två grupper inför spelhelgen.
Upplägget är likt den turneringen som vi var på i Malmö i våras. Fyra lag samlas på en ort för att spela vars 3 matcher. Speltid är rullande tid, 1x30 min.
Under säsongen kommer våra poolspel äga rum på helgen följande veckor; 40-42-45-47-49-2-4-9-11 med reservation på tillgängliga istider.
Vi, vårt ena lag, ska stå som värd för poolspelet vecka 42, dock har vi det tajt med istider i Lund vilket innebär att detta poolspel kommer att äga rum redan nu på söndag den 23/9, kl 12.30-14.30. Detta medan vårt andra lag kommer att spela denna omgång under veckoslutet v.42 i Jonstorp. Vi har ännu inte fått definitiv speltid och datum utan återkommer med detta vid senare tillfälle.
Grundtanken är att spelarna som deltar vid en spelhelg är aktiva i ett av lagen och då spelar tre matcher. För att vi ledare ska få ihop den totala planeringen av de 2 lagen till respektive datum kommer vi bara att göra EN kallelse per poolspel där man via länken anmäler sig genom att tacka JA enligt nedan VIKTIGA instruktion:
• Tackar man JA utan kommentar innebär det att man kan delta BÅDA de angivna tillfällena.(Söndag 23/9 alt. Helgen v.42)

• Om man VERKLIGEN bara kan delta ett av tillfällena så tacka JA, men skriv även i kommentarsfältet ex: ”Kan bara delta Söndag 23/9”.

• Om man vill/kan "dubbla" och spela båda datumen så skriv "Kan dubbla" som kommentar. OBS: Även om man kan dubbla är man INTE garanterad att det blir så utan det beror på den totala planeringen av den aktuella spelhelgen.

• Kan man inte alls delta under den aktuella spelhelgen ber vi er tacka NEJ så att vi ser att informationen i alla fall nått fram.

OBSERVERA:
För att ert barn ska få spela så mycket hockey som möjligt och för att underlätta all planering av lagen per spelhelg ber vi er att tacka JA till BÅDA datumen så långt det bara är möjligt. Om för många anmäler sig bara till ett datum kan det innebära att några spelare får stanna hemma pga att antalet spelare det datumet blir för många. Då finns samtidigt risk att vi får lämna walkover för vårt andra anmälda lag det andra datumet pga för få som kan spela den andra dagen…
Deadline för anmälan är torsdagen den 20/9.
Därefter kommer vi att planera upp våra lag som skall spela respektive dag och återkommer sedan med information om platser och tider i ett separat utskick längre fram.

Återkom till oss om ni har frågor!

// Ledarna för Lund Giants D3/Team1

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR