Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

U16 information
2020-01-03 11:05
Nu på lördag drar serien igång med Troja hemma och med bra förberedelser under julhelgerna ser vi fram emot omstarten. Spelschema ligger nu men det kommer ske ytterligare matchändringar som inte är uppdaterade ex 17/1 blir det match mot Karlskrona borta 18/1 Hanhals hemma 19/1 SM-PO Stenungsund hemma.

Vi kommer även att delta i SM-playoff och den första omgången ska vara färdigspelad v03 vilket betyder en bortamatch mot Stenungsund redan i nästa vecka (ons alt tor) och trolig hemmaretur 19/1. Spelschemat har kommit ut sent därav blir det lite snabba ryck och en hel del matcher på kort tid framöver. Seriespelet prioriteras. SM bestämmelser ligger under dokument.

Isa fortsätter med den mentala träningen för spelare/ledare och verkar vara uppskattat av alla inblandade och är en investering även för framtiden.

Allmänplikterna som vi har tillsammans med A-truppen flyter på och den uppdaterade pliktlistan ligger under dokument. Nästa omgång i vecka 08 och vi kommer med all sannolikhet behöva skjuta till lite mer pengar för att lösa ut våren då vi har tagit in mer folk för att lösa ut så många av plikterna som möjligt. Kompletterande information om detta kommer under de närmaste veckorna.

Spelarna är informerade innan jul om vikten av hygien i allmänhet i och omkring omklädningsrummet. Dela inte vattenflaskor och handdukar, stanna hemma om du är sjuk, tvätta utrustningen regelbundet, håll ordning i och omkring din plats.

I övrigt vill vi ge er föräldrar beröm gällande plikter vid träningar och matcher då det flyter på bra och att ni respekterar de åtagande ni får kanske inte helt rättvist fördelat alltid.  

Mvh
Ledarna U16
Johan Lindblad 


 
HUVUDSPONSOR
DIAMANTSPONSORER
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
Materialleverantörer
 
 
SNABBLÄNKAR