Välkommen till ny säsong med Team 05!
Vi hälsar alla i Team 05 mycket välkomna till en ny säsong. Vi kör igång v 31 med träningar på kvällarna. Under vecka 32 är många på sommarlägret, vi kommer också köra träningar två kvällar den veckan för hela gruppen. För dem som är på lägret blir det två dagar med tre ispass. Mycket hockey, kan inte bli  mycket bättre.
Söndagen 13/8 - måndagen 14/8 är det miniförsäsongsläger med övernattning. 14/8 kommer vi träna tre ispass på dagtid och få ihop riktlinjerna för hur vi tänker spela under säsongen.
4:a i Nordic
2017-10-01 22:00
Det blev en fartfylld och händelserik Nordic Youth hockey Trophy U 13 även i år. Den här gången gick det ända till A-slutspelet i Karlstad och Löfbergs lila arena. 
Vi inledde med gruppspel på fredagen och lördagen med flera tuffa matcher där vi bland annat hämtade upp underläge, vände och vann (Färjestad och Motala). På lördagen väntade Partille i kvarten i Karlstad. Det blev vinst där och semi mot SDE. Vi räckte inte riktigt till mot skridskoskickliga SDE. Vi fick också se oss besegrade i  bronsmatchen mot DIF. Men 4:a av 48 lag var så klart en riktigt bra prestation, vi spelar bra hockey. 
Elsa och Agnes i Team dam Skåne
2017-08-18 22:10
Vi är riktigt stolta över att Elsa och Agnes tränar med Team dam Skåne i Jonstorp i helgen.Troligen blir det en vana för dem och förhoppningsvis blir det distriktlagsslutspel om Stålbucklan i framtiden. Lycka till Elsa och Agnes.
Försäsongscamp 2017
2017-08-14 03:20
Försäsongscampen är över, det har varit två kanondagar med laget i Stångby och Lunds ishall. I söndags blev det säsongsintro för spelarna, innebandy Nord mot Syd, Teatersport, Skills competition, quiz om ledarna samt grill och massa annat skoj. Vi tror alla lärde sig något nytt om lagkamraterna, ledarna och sig själv. 
Övernattningen fungerade också bra även om det kanske inte blev så mycket sömn för alla. På måndagen var det snabb packning innan frukost och sedan avfärd till ishallen.  Efter tre ispass, där vi bland annat gick igenom speluppbyggnad, var de rätt möra. Hoppas alla haft skoj. Vi tackar Torns IF för att vi kunde hänga i deras lokaler. Vidare tackar vi alla föräldrar och syskon som hjälpte till; grillteamet, frukostteamet, chaufförerna. Kul att äntligen vara igång. Vi ser fram emot en fantastisk säsong.
Lagvslutning och fortsättning
2017-06-16 15:15
-På torsdagskvällen hade vi lagavslutning för säsongen med landhockeyturnering, familjepicknick och spontanfotbollsmatch mellan Team 05-spelare och föräldrar/syskon. Landhockeyturneringen bjöd på bra matcher mellan lagen; Svante, Nashville, Oilers, Loco och Old Stars. Det senare stod som slutsegrare, men barnen fick revansch på fotbollsplanen. Det blev en trevlig sammankomst. Vi vill dock påminna om att vi kör vidare med träning på lördag i Skrylle kl 10-11, sedan har vi sista veckan med tisdag- och torsdagsträning vid Fågelskolan.

Trevlig helg
Extraträning i Skrylle
2017-06-09 14:01
Vi kör en favorit i repris med extra löpträning i Skrylle i morgon lördag. Samling vid lekplatsen vid Skryllegården kl 10. Vi ses.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lund Giants HC, 11/01 19:50 
Lund Giants HC, 10/01 15:00 
Lund Giants HC, 03/01 12:03 
Lund Giants HC, 22/12 17:00 
Lund Giants HC, 22/12 00:50 
 
HUVUDSPONSOR
DIAMANTSPONSORER
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
Materialleverantörer
 
 
SNABBLÄNKAR