Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Historisk tjejmatch i Höör för Lund/Frosta
2021-10-18 16:00

I lördags spelades den första matchen i en flickserie i Skåne och det är allra första gången som Lund Giants spelar med ett lag i en flicksserie. Lund Giants och Frosta har ett lag tillsammans i serien. Inför nästintill fullsatta läktare i Höörs ishall spelade Lund/Frosta mot Rögle i B-ungdomserien för enbart tjejer. Matchen var rafflande och svänging, en jämn match som till slut slutade med Röglefördel (3-5) på resultattavlan. Helgens match handlade dock om så mycket mer än ett resultat, det var en enorm glädje i laget och just känslan för tjejerna att spela med och mot andra tjejer var oerhört mäktig. Vi hoppas på samma goa känsla när vi möter Malmö Redhawks den 30/10 i Malmö.

Alla tjejer som vill prova spela hockey är mycket välkomna på träning på onsdagar i Lunds ishall kl 19:40. Kontakta kansliet (kansli@lundgiants.se) för mer information. 

 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR