Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

 
Cup i Kristianstad
2019-09-14 19:28

Fler bilder (+4) >>
Tack alla spelare, ledare och föräldrar för några härliga timmar i Kristianstad! 
Helt underbart att se hur kul dom tycker det är. 


U8 Cupen
2019-04-07 20:06
Lite bilder från dagens härliga stunder
Lund giants U8 tackar alla motståndarlag, föräldrar, ledare och alla andra som hjälpt till att göra denna dagen till en underbar dag. Vi hade vädret med oss så vi även kunde servera korv från grillen och skottdramp ute. En fin pris utdelning med pokaler till alla blev de oxå.
Team 11s intro
2018-10-11 16:27
Så nu har Mattias Adolfsson en av våra underbara matrialare varit i farten och skapat team 11s intro låt. Detta har han fixat tillsammans med Gustav Thomsson och lite hjälp från madelen😉. Jag kan tyvärr inte lägga upp den här men den kommer att komma på whats up även en intro låt till är på väg att skapas. Tänkte vi kunde använda dem på våra hemma matcher eller vad säger ni? 
Kom gärna själv med förslag så ser vi va vi kan åstadkomma.
Mvh ledarna
Fotografering
2018-10-11 16:20
Hej
Nu har fotona på enskilda barn och ledare kommit upp på vår sida. Om man går in på fliken truppen så hittar man bilderna.
Jag har även kollat runt om möjligheten finns att köpa dessa bilder och lagfoto för en billig peng och de verkar som om det ska gå. Återkommer med den informationen när de är klart.
Ni som inte kunde vara med på fotograferingen kommer de komma ett tillfälle till där man då har möjlighet att fotas.
Mvh ledarna
Utryckning!!!
2018-10-11 16:15

Giants var inte skyldiga till nedanstående men giants har orsakat ett par utryckningar under åren (även i den vanliga ugnen...). I framtiden kommer det att kosta föreningen om verksamheten gör att brandkåren måste komma.


Mikron i kiosken är nu helt bortplockad och vi får använda ugnen för att varmhålla bullar och korvbröd. Det är därför extra viktigt att man tar fram korvbröd, bullar men även ost och skinka så det finns upptinat till kommande pass. Skulle det vara behov av mikro så finns det en på kansliet som kan användas för akutupptining. 


När jag ändå skriver och har er uppmärksamhet passar jag även på att tillägga att ni som inte stått i kiosken och som måste lära er den passa på och gör de dem närmaste fredagarna tillsammans med vår kiosk ansvariga. Mer information och presentation om kioskansvariga kommer så alla vet vem de är och vem man ska kontakta om de är någon kiosk fråga man behöver svar på.


Mvh ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lund Giants HC, 06/04 08:00 
Lund Giants HC, 01/04 17:00 
Lund Giants HC, 01/04 09:00 
Lund Giants HC, 11/03 13:00 
Lund Giants HC, 09/03 15:15 
Lund Giants HC, 05/03 13:15 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR