Aktivitetsinfo: Samling för de som har plikter 13.50

Klocka: Kronroth
Utv 1: Ohlquist
Utv 2: Barnes
2022-12-22 14:17

Lund Giants HC tog en stark seger mot Tyringe SoSS i J18 Division 2  i Lunds Ishall söndagen den 18 december 2022.

Matchen slutade 6-1 till Lund Giants, med periodresultaten 1-1, 3-0 och 2-0.

I den första perioden gjorde Elton Martinsson 1-0 för Lund Giants, men Tyringe SoSS kvitterade snabbt genom Pontus Bertilsson. I den andra perioden gjorde Lund Giants tre mål, tack vare Melker Ekberg Hindersson, Nicolai Malm och igen Martinsson.

I sista perioden utökade Lund sin ledning två gånger genom Martinsson och Malm.

Viktor Elander fick två utvisningsminuter för tripping och interference under matchen, medan Owen Barnes och Oskar Ainetoft fick två minuter för respektive kneeing och slashing för Lund Giants.

Lund Giants hade totalt 6 utvisningsminuter under matchen, samma som Tyringe SoSS.

Båda lagen hade 0% på powerplay under matchen.

Viktor Kronroth gjorde en stark insats som målvakt för Lund Giants med 96% räddningsprocent, medan Filip Elvin från Tyringe SoSS hade 84,62% räddningsprocent.