Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Månadsbrev oktober 2020
2020-11-04 09:42

Då var oktober passé, men dessvärre inte Covid 19 som fortsatt påverkar vår verksamhet. Under en kort tid verkade det som att det kunde släppas upp på restriktioner och anhöriga kunde åter vistas i hallen under träningar. Som ni alla vet försvann denna möjlighet igen lika kvickt som den dök upp. Vi har valt att barnen p.ga detta tar hem sin träningströja och flaska efter träning för att slippa blandning av otvättade tröjor och onödig hantering av flaskor. Se till så att tröjan är på barnet till träning då vi inte har extra tröjor om den glöms hemma. Glöm heller inte flaskan. =)


Det är till stor hjälp för oss ledare att era barn kommer ombytta till träning som de gör idag och i de fall man är i senaste laget att ni hjälper dem snöra skridskorna utanför hallen vilket ni gör. Stort tack till er för samarbetet.


Träningsmatcherna som var planerade under november (Höör, Pantern, Rögle och Limhamn) har vi varit tvungna att ställa in. Vi har en bra kontakt med ledare i dessa klubbar och så snart läget är ändrat så kommer vi åter försöka sätta träningsmatcher på plats. Tills dess tränar vi på som tidigare måndagar och onsdagar.


Då allmänhetens åkning ställts in i hallen så har istider frigjorts som fördelats ut till lagen av föreningen vilket inneburit att vi fick tillgång till stora isen 1/11 och kunde träna där. Håll gärna lite extra koll på kallelserna via sportadmin framöver då vi kommer få ytterligare istider under november som barnen gärna får komma på om energin och viljan finns. Känn ingen press alls här över dessa extra pass utan glädjen och energin är grunden till allt vi gör. Finns inte den eller tiden för dessa pass så är det ingen fara med det.


Träningsupplägget är fortsatt stationsbaserat för att få så korta väntetider som möjligt för barnen. Detta är möjligt då vi har en bred ledargrupp med 4-6 vuxna på is vid varje träning.


Sist men inte minst.

Vi kommer köra en försäljning för lagkassan under november och info om denna kommer i ett separat utskick. Med denna kommer vi kunna bygga lagkassan ytterligare vilket kommer väl till pass till när cuperna åter öppnar upp för anmälan.

 

Tack och på återhörande.

 

Magnus Nordahl

Tränare D3


Nyhetsarkiv
Julbryt 20202020-12-22 09:50
Månadsbrev oktober 20202020-11-04 09:42
Månadsbrev augusti 20202020-08-31 10:15
Sommarläger - dag 3 & 42020-08-14 11:09
Sommarläger - dag 1 & 22020-08-13 20:03
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR