Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey
D-ungdom T13

Julbryt 2020
2020-12-22 09:50

Så var vi då framme vid tiden på året vi alla väntat på. Speciellt barnen då såklart men även vi vuxna har varit små, om än för länge sedan. Från och med 22/12 så tar Lunds kommun och med den även klubben Giants julledigt. Lite påtvingat är det allt, men väntat och kanske även vettigt. Barnen har gjort sig förtjänta av en härlig ledighet för att ladda batterierna. Vi har kunnat köra på under november och december till skillnad från de äldre barnen i föreningen som inte haft undantag i covid restriktionerna. De extra ispass som frigjorts har landat bland annat på våra pojkar och flickor och vi har haft mellan 3-4 ispass i veckan för de som önskat och orkat. Visst har vi tappat allt planerat seriespel och alla träningsmatcher men det har kompenserats upp med fler ispass. Gruppens storlek ger också möjlighet till god variation och rotation på träningarna. Detta är möjligheter som jag tycker laget har tagit väl vara på. Den utveckling som varje barn haft sedan ispremiären efter sommaren och fram tills nu är inget annat än fantastiskt. Utöver utvecklingen på isen så känner man nästan ännu större glädje i att få ta del av hur barnen lär känna varandra och kommer samman som grupp. Barn som inte kände varandra innan sommaren kan nu spontant kramas och busa med varandra som om de varit vänner sedan länge. Helt grymt.


 Under senaste månaderna har vi lagt målvakterna för varje träning i kallelserna. Detta har fungerat strålande. De som skall stå för dagen har kunnat vara förberedda på detta och inte behövt ha med full utrustning, och ledarna har kunnat förbereda målvaktutrustning och se till så att alla som vill fått chansen att testa på att stå i mål.


De sista träningspassen för året har vi haft lite extra lekfulla träningar där vi spelat extra mycket, haft is-lekar, spelat volleyboll, brännboll (hockeystyle) osv. Till och med jultomten var på is tillsammans med oss. Inte illa (Robert )
21/12 som då blev 2020 års sista ispass för D3 vred vi om trasan ordentligt för att få ut de sista dropparna svett ur gruppen. Sover dem inte gott efter detta så vettekatten.

När vi drar igång igen efter julledigheten är oklart. Det ligger inte i våra händer, men när Sverige och Lund och Giants är redo så är även vi det var så säkra. Håll koll på kallelser.


Tills nästa gång, Ha en fantastisk jul!


Magnus och ledargruppen D3


Nyhetsarkiv
Julbryt 20202020-12-22 09:50
Månadsbrev oktober 20202020-11-04 09:42
Månadsbrev augusti 20202020-08-31 10:15
Sommarläger - dag 3 & 42020-08-14 11:09
Sommarläger - dag 1 & 22020-08-13 20:03
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR