Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey
Flickor D

Poolspel under hösten
2023-10-11 09:00

Hej!

Vi har nu lagt in preliminära datum för hösten poolspel i lagkalendern som ni hittar till höger här på vår lagsida under "Kommande matcher". Kallelser kommer att skickas ut inför varje poolspel när vi får information om tider, spelschema osv från inbjudande förening.

Som tidigare meddelat, kommer vi fortsätta samarbetet med Frosta. Upplägget kommer att vara följande under hösten:
- Lund Giants kallar till poolspel för D3F (Flickor födda 2016-2017).
- Frosta kallar till poolspel för D1F (Flickor födda 2014-2015).

 

Till poolspelen kommer vi att skicka kallelse till samtliga spelare som har åldern inne från både Lund och Frosta (och i vissa fall även utanför åldersgrupperna). Vi kallar 1 lag för vardera grupp, och utvärderar under hösten/vintern om vi behöver utöka det till 2.

 

För eventuella nya spelare kan det verka lite skrämmande att spela matcher/poolspel, men det brukar inte vara några problem och de flesta tycker att det är kul när de väl har provat!

Om era barn har åldern inne och vill spela med D1F eller vill träna i Höör på Söndagar, men inte är inskrivna hos Frosta, kan ni kontakta mig så löser vi det tillsammans med deras lagledare Michella. Träningarna i Höör och matcher med Frosta innebär ingen extra kostnad för de som är inskrivna i Lund Giants Flickor C/D.

 

//Markus

 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR