Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey
Flickor D

Välkommen till Lund Giants Flickor D

Spelarna i Flickor D är födda 2014-2018 och vi tränar en gång i veckan på Torsdagar kl 18:00, där fokus är på skridskoåkning, klubbteknik och kul tillsammans. Träningstider och andra aktiviteter hittar ni i kolumnen till höger.

Vi spelar poolspel mot andra flick-lag i regionen, och samarbetar med Frosta Hockey där man också är välkommen att träna på Söndagar. Många av tjejerna tränar även med hockeyskolan och pojk-lagen.

 

Kontakta oss om er dotter är intresserad av att börja spela med tjejerna!

Lagfoto och spelarbilder uppladdade
2023-11-27 22:00

Vi har nu fått foton för er som var med på fotograferingen tidigare i höstas. Både lagfoto och spelarbilderna hittas under våra trupp-sidor:

Flickor D
Flickor C

Föräldragrupp Flickor D på Facebook
2023-10-16 09:00

Hej,

Vi har tillsammans med Frosta skapat en föräldragrupp på Facebook, för att ha ett forum för ledare och föräldrar med syfte att synka om samåkning, fråga efter kvarglömda saker (eller upphittade), planera aktiviteter och annat.

Klicka här för att komma till gruppen. Ni kommer att få besvara ett par korta frågor för att bekräfta att era barn spelar med Lund eller Frosta.

Mvh
Markus

Lagledare Flickor D

 

Poolspel under hösten
2023-10-11 09:00

Hej!

Vi har nu lagt in preliminära datum för hösten poolspel i lagkalendern som ni hittar till höger här på vår lagsida under "Kommande matcher". Kallelser kommer att skickas ut inför varje poolspel när vi får information om tider, spelschema osv från inbjudande förening.

Som tidigare meddelat, kommer vi fortsätta samarbetet med Frosta. Upplägget kommer att vara följande under hösten:
- Lund Giants kallar till poolspel för D3F (Flickor födda 2016-2017).
- Frosta kallar till poolspel för D1F (Flickor födda 2014-2015).

 

Till poolspelen kommer vi att skicka kallelse till samtliga spelare som har åldern inne från både Lund och Frosta (och i vissa fall även utanför åldersgrupperna). Vi kallar 1 lag för vardera grupp, och utvärderar under hösten/vintern om vi behöver utöka det till 2.

 

För eventuella nya spelare kan det verka lite skrämmande att spela matcher/poolspel, men det brukar inte vara några problem och de flesta tycker att det är kul när de väl har provat!

Om era barn har åldern inne och vill spela med D1F eller vill träna i Höör på Söndagar, men inte är inskrivna hos Frosta, kan ni kontakta mig så löser vi det tillsammans med deras lagledare Michella. Träningarna i Höör och matcher med Frosta innebär ingen extra kostnad för de som är inskrivna i Lund Giants Flickor C/D.

 

//Markus

Säsongens första cup för Flickor D avklarad!
2023-08-27 19:02

Igår hade vi en heldag i Limhamns ishall, där vi tillsammans med Frosta ställde upp med 17 glada tjejer fördelade på två Frosta/Lund-lag. Det blev många matcher, grillade hamburgare ute i höstsolen och trötta ben i slutet av dagen. Tjejerna fick också ta emot medaljer.

Stort tack till alla deltagare och speciellt till arrangören Limhamn Hockey för en rolig dag!

Bilder från cupen hittar ni på instagram-kontot lundgiants_tjejerd

 


Föreningen kommer att anordna en prova på-dag för tjejer den 10e September. Det är helt gratis att delta och utrustning kommer att finnas på plats. Detta är ett utmärkt tillfälle att ta med en kompis som vill testa hockey. Mer info hittar ni genom att klicka här.

Instagram-konto startat för Flickor D
2023-08-23 18:00

Ett Instagram-konto har startats för Flickor D.
Där kommer det att läggas upp bilder och videos från tex  träningar och poolspel

 

Ni kan följa kontot här: https://www.instagram.com/lundgiants_tjejerd/

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lund Giants HC, 29/04 08:00 
Lund Giants HC, 12/04 18:19 
Lund Giants HC, 12/04 18:00 
Lund Giants HC, 09/04 08:00 
Lund Giants HC, 08/04 16:30 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR