Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Ännu mer Black Friday
2021-11-26 15:20

Black Friday via sponsorhuset är ett ypperligt tillfälle att stötta Lund Giants HC.
Allt som behövs är att du går till butiken via Sponsorhuset, när sedan köpet är gjort så får både du själv och Lund Giants HC pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Se alla fantastiska erbjudanden här.  Är du inte medlem på Sponsorhuset ännu? Klicka här.

Lund Giants Webshop har öppnat!
2021-11-10 18:30

Nu finns äntligen ett sortiment med supporterkläder och souvenirer med Giantsmotiv att handla smidigt och lätt direkt på nätet. Betalning sker online och produkterna levereras direkt hem till dig. 

 

Under de första 2 veckorna är det 15% rabatt på hela sortimentet så passa på att inhandla julklappar till hela familjen!

 

Ni hittar webshopen här: Lund Giants Webshop samt i översta menyraden och i annonsfältet till höger på sidan. 

 

 

Anmälan för Lunds hockeygymnasium 22/23 har öppnat
2021-11-10 16:00

Går du i nionde klass och funderar på hockeygymnasium? Lund Giants HC och Polhemskolan driver Lunds hockeygymnasium. Vi står för en förstklassig akademisk utbildning via Polhemskolan och ett individuellt anpassat sportsligt upplägg med Lund Giants HC. Träningen bedrivs av våra fantastiska juniortränare. Ansökan för HG är öppen nu, anmälan gör du här. Mer om verksamheten hittar du på HG-sidan här

Semifinaldax för Team07 i GIC-cupen
2021-11-07 10:00
Laddade spelare inför semifinalen mot Järfälla. Foto: Jeanette Asserborn

Team07 spelar med start kl 10.10 semifinal i GIF U15-cup i Göteborg. Turneringen är en av världens största turneringar för åldersgruppen med stort internationellt deltagande. Ni kan följa matchen på följande sätt:

 

Svenskhockey.tv (kräver abonnemang)

 

Swehockey stats

 

Lycka till hälsar hemsidan!

 

 

Målvaktscampen är igång
2021-11-05 10:00

Målvaktscampen startade under fredagsförmiddagen med teori och följs av ispass X 2 och fyspass. Träningen leds av Magnus Olsson från Blue Crease Goaltending. 36 målvakter är anmälda från 5 klubbar, varav 11 är från Lund Giants. Campen är ett samarbetsprojekt mellan klubbarna i sydväst; Lund Giants, Limhamn Hockey, Malmö Redhawks, IK Pantern och Trelleborg IF. 

Prova på hockey med Giants och LKF
2021-11-03 16:40

Under onsdagsmorgonen anordnade Giants tillsammans med sponsoren LKF Prova på för LKFs unga medlemmar. Det var upp emot 40 barn på isen som fick prova på skridskoträning. Vi genomförde en lightversion av en hockeyskolaträning med skridskoteknik, lek och spel. Det var mycket uppskattat av alla. Det trillade även in ett par nya anmälningar till hockeyskolan efter dagen. En fantastisk dag helt enkelt. 

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR