Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Sponsorpaket för dig som är egenföretagare eller har småbolag
2022-10-06 08:00

I samband med arbetet som startade i våras - att se över värdegrundsarbetet och rusta oss för framtiden, letar vi nu sponsorer som vill vara med på resan. Ett nytt flexibelt upplägg ger möjligheter för både den stora och lilla sponsorn att bidra 

Vi har fått önskemål från föräldrar i föreningen om ett anpassat paket för egenföretagare och mindre bolag och nu finns ett prisvärt avdragsgillt sponsorpaket för just dig. För att göra det extra enkelt att hoppa på finns även tillhörande instruktioner hur du skall bokföra kostnaden. 

 

Tveka inte, bli sponsor redan idag.

Läs mer här om erbjudandet och instruktioner för bokföring.

 

Kontakt för att bli sponsor

Kontakta vår samarbetspartner Custincore, som tagit fram konceptet, om du vill blir sponsor eller har frågor; malin@custincore.se, 0733-904094

 

Vikten av sponsorer

Alla sponsorer är viktiga för oss i Lund Giants. Förutom intäkter från medlems- och aktivitetsavgifter och verksamhetsbidrag, är sponsring en stor del av föreningens finansiering. Alla intäkter bidrar till en utvecklande, välfungerande föreningen och medför att vi kan hålla nere medlems- och aktivitetsavgifterna. Därför ser vi ett stort värde i att få fler sponsorer, stora som små.

 

Tack för att just du är med och bidrar till föreningen.

Svenskhockey.tv
2022-09-30 13:30

Inför säsongen kan det vara bra att ha ett konto på svenskhockey.tv så ni kan följa matcherna även på bortaplan. Ange Lund Giants som er favoritklubb så går 200 kr direkt tillbaka till klubben. Skaffa abonnemanget här

Seriepremiärer i helgen
2022-09-30 12:00

Lika säkert som att det regnar i november är det seriepremiär i ishockey första helgen i oktober. J18 och A1 (U16 div 1) har visserligen tjuvstartat, men i helgen brakar det loss ordentligt när resterande lag från B till J20 kör igång sina serier. Flera av lagen börjar på bortaplan men vi har några roliga matcher i Lund också att se fram emot. A2 (U15) tar emot Rögle på lördagen och på söndagen är det dags för U16 mot Hanhals samt B2 (U13) tar emot Jonstorp. Vi ser fram emot en fartfylld och hockeyspäckad helg. 

Allmänhetens åkning öppnar i helgen
2022-09-30 08:30

I helgen öppnar Allmänhetens  åkning i Lunds ishall. Det är ett välbesökt evenemang och är en mötesplats även för föreningsaktiva att få lite mer istid.

 

Viktigt att komma ihåg är att det är Lunds kommun som är huvudman för Allmänhetens åkning och att vi som föreningsaktiva inte har någon rabatt eller förmån att åka gratis under Allmänheten. Det finns årskort till försäljning och för familj kostar det endast 600 kr, enskild 300 kr. 

 

Tiderna är: 

Lördagar 16-19 Stora isen utan puck och klubba, 17-19 Lilla isen med puck och klubba

Söndagar: 11-14 Stora isen utan puck och klubba

 

Under allmänheten bemannas kiosk, uthyrning och slip av ungdomar anställda av föreningen. För kiosken delar vi ansvaret med LKK varannan helg. 

 

 

Lund Giants/Frosta i final Tjejhockeycup - Helsingborg
2022-09-18 00:20

När tjejcupen för B flickorna gick av stapeln i Helsingborg under lördagen samlades 88 tjejer från fem klubbar. Lund Giants/Frosta ställde upp med ett lag i en cup för första gången.  

Energin var hög och stämningen var på topp under cupdagen och som vi spelade. 

Det gick också väldigt bra för Lund/Frosta med fyra vinster och en förlust, vilket ledde till final. I finalen mötte vi Värnamo där motståndet var tufft. Tjejerna gav allt och lite till.  Med kämparglöd, enormt slit och team work under hela dagen räckte det hela vägen till en andra plats. 

 

En helt enkelt bra hockeylördag och fantastiskt att se alla tjejer på isen göra det de älskar mest - spela hockey

A1 seriepremiär borta mot Limhamn HK
2022-09-17 13:00

A1 (2007-2008) har seriepremiär och startar sin serie borta mot Limhamn under eftermiddagen, nedsläpp kl 16:00. Är ni i närheten eller bara sugna på ungdomshockey är ni välkomna till Limhamns ishall, det behövs alltid stöd på läktaren. 

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
A-ungdom, 02/10 12:54 
A-ungdom, 02/09 14:03 
A-ungdom, 28/08 18:18 
J18/J20, 26/08 20:52 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR