Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Hockeyskolan 2024/2025
2024-06-07 17:00
Lund Giants populära hockeyskola har nu öppnat anmälan för säsongen 24/25.
Hockeyskolan välkomnar i år pojkar och flickor födda 2015-2020 samt de äldre barnen som började på hockeyskolan förra säsongen. Säsongen 2024/2025 startar 7:e september och löper mars ut. Mer info om datum för start och träningstider följer under tidig höst. Läs mer om avgifter under medlemskap på vår hemsida. 
 
För anmälan klicka här
 
Det finns möjlighet att låna hockeyutrustning under hela sin hockeyskolatid. I år anmäler man utrustning separat. Det är inte möjligt i nuläget men i augusti kommer det vara tillgängligt att boka och hämta utrustning. Mer info om utrustningarna kommer vid ett senare tillfälle. 
 
Lund Giants söker också fler ledare. För att hockeyskolan ska fungera krävs ledare; vi behöver både tränare på is, lagledare, värdar och materialare utanför isen. I vår förening har vi väldigt kul och att leda barnen är väldigt roligt och lärorikt. Om ni är intresserade av ledarroll vill vi att ni meddelar i anmälan till hockeyskolan. Ni kan också kontakta Lund Giants kansli på kansli@lundgiants.se om ni har några frågor.
 
Varmt välkommen till Hockeyskolan och Lund Giants HC
Tre nya avtal gällande material
2024-06-01 08:00

Tre nya avtal gällande material på plats! Vi är oerhört glada att meddela att Lund Giants har skrivit inte bara ett, utan tre väldigt betydelsefulla avtal när det gäller materialförsörjning! Först och främst är vi stolta över att kunna meddela att vi från och med den 1 juni är Bauer vår nya huvudleverantör av material till föreningen. Detta omfattar tröjor, profilkläder och profilutrustning. Att få samarbeta med en av världens största leverantörer av ishockeyutrustning är en framgång för oss och vi ser fram emot att bära Bauer-produkter på och utanför isen. 

 

Vi har även ingått ett avtal med Teamgear som kommer att tillhandahålla en webbshop för beställning av våra profilkläder och annat material. Detta kommer att göra det enklare än någonsin för våra medlemmar att få tillgång till Lund Giants produkter. 

 

Slutligen har vi förlängt vårt avtal med Monkeysports, regionens största återförsäljare av ishockeyutrustning. Monkeysports har varit en pålitlig partner i många år och kommer nu även att sälja våra profilhandskar och erbjuda alla våra medlemmar 7% rabatt på alla köp som görs i butiken. 

 

Vi är stolta över dessa nya samarbeten och ser fram emot att erbjuda våra spelare, ledare och supportrar högkvalitativa produkter och fantastiska förmåner. 

 

Alla våra nya profilprodukter kan beställas här: https://shop.teamgear.se/lund-giants

 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelsen för Lund Giants HC, genom materialansvarig Roger Nyman

Ishallen är stängd för säsongen
2024-04-29 08:00

Tack för den här säsongen.

Vi ses i augusti. 

Silver x 2 för Team 11
2024-04-12 18:00

Team 11 har haft en bra cupvår. Laget har radat upp andraplatser i cuperna i Vänersborg och Kalmar. I Vänersborgscupen förlorade laget endast en match på hela turneringen. Förra helgen var cup i Kalmar. Laget stod än en gång i final och efter en dramatiskt avslutning blev laget tvåa. Team 11 är på cup även kommande helg i Kungälv. Efter två andraplatser i rad är det kanske äntligen dags för förstaplatsen. Vi håller tummarna. 

#SCHYSSTIDROTT
2024-04-09 08:00

#SCHYSSTIDROTT har skapat event för idrottsrörelsen i flera år med olika kunskapshöjande teman om jämställdhet, inkludering och arbete mot våld. Vårens event kommer handla om hur:et.
Hur skapar vi en schysst idrott?

Under kvällen kommer ni få lyssna på FC Rosengård och Real Fighters som aktivt jobbar med att skapa trygga idrottsmiljöer för alla sin medlemmar. Martin Edbladh, barnidrottsombud, kommer presentera materialet "Vägledning vid bedömning av barn och ungas bästa" och hur man kan jobba med det i små som stora frågor.

 

När: 17 april kl 18.00
Var: Scandic Star, Glimmervägen 5 Lund
Kostnad: Gratis
Det går bra att medverka fysiskt och digitalt!
Bjuds på lättare baguette
Sista anmälningsdag: 10 april

ANMÄL DIG HÄR

Aprilcupen 2024
2024-04-08 16:30

Anja och Ella representerade Skånelaget i den årliga distriktslagscupen; Aprilcupen. Under helgen drabbades regionens distriktslag samman och två Giantsspelare fanns med i årets upplaga av flickcupen. Vi hade i år ingen representant i pojkturneringen. Både flickorna och pojkarna slutade 3:a i regionen.  

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR