Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Påminnelse: Årsmöte för Lund Giants HC - Din Röst är Viktig!
2024-05-07 15:15

Vi vill påminna alla medlemmar om det kommande årsmötet för Lund Giants Hockey Club. Detta är din chans att påverka föreningens framtid!

 

Datum och tid för årsmötet:

  • När: Söndag, 9 juni kl. 18:00
  • Var: Lunds BKs klubbhus

Årsmötet är inte bara en formalitet; det är hjärtat i vår förenings demokrati och den högsta beslutande instansen. Under mötet kommer vi att fatta beslut som påverkar alla aspekter av vår verksamhet – från val av styrelse till budget och framtida verksamhetsplaner.

 

Inför årsmötet kan du göra din röst hörd på två sätt:

  1. Motioner:

    • Har du tankar, idéer eller förslag på förbättringar? Skicka in en motion! Detta är ditt tillfälle att direkt påverka klubbens riktning och beslut. Motioner måste vara inskickade senast den 11 maj. Skicka dem till kansli@lundgiants.se så att de kan tas upp till behandling på mötet.
  2. Förtroendeuppdrag:

    • Är du intresserad av att engagera dig mer i Lund Giants? Eller känner du någon som skulle vara perfekt för ett förtroendeuppdrag inom klubben? Kontakta vår valberedning genom samma e-postadress. Vi ser fram emot att välkomna nya medlemmar i vårt team som vill bidra till en stark och framgångsrik förening.

Varje medlems engagemang och deltagande är avgörande för att Lund Giants ska fortsätta att vara en stark förening där alla trivs och utvecklas. Kom och gör din röst hörd och hjälp oss att skapa bästa möjliga miljö för vår ungdoms- och seniorverksamhet.

Vi ser fram emot din aktiva deltagelse. Tillsammans bygger vi en starkare Lund Giants!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för Lund Giants HC

Ishallen är stängd för säsongen
2024-04-29 08:00

Tack för den här säsongen.

Vi ses i augusti. 

Kallelse till årsmöte
2024-04-12 18:19

Lund Giants kallar till årsmöte för säsongen 2024 - 2025.

 

Tid: Söndag 9 juni, kl 18:00

Plats: Lunds BKs klubbhus

 

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och här behandlas bl a val av styrelse för kommande verksamhetsår, budget och verksamhetsplan. Medlemmar har möjlighet att senast den 11 maj inkomma med motioner på ärenden att behandlas på årsmötet. Motionerna skickas till kansli@lundgiants.se

 

Vill du själv ta ett förtroendeuppdrag inom Lund Giants tag kontakt med valberedningen genom kansliets e-postadress. Det går också bra att rekommendera någon annan till ett uppdrag så tar valberedningen kontakt med denne. Alla krafter behövs för en stark förening!

 

Mvh,

Styrelsen Lund Giants HC

Silver x 2 för Team 11
2024-04-12 18:00

Team 11 har haft en bra cupvår. Laget har radat upp andraplatser i cuperna i Vänersborg och Kalmar. I Vänersborgscupen förlorade laget endast en match på hela turneringen. Förra helgen var cup i Kalmar. Laget stod än en gång i final och efter en dramatiskt avslutning blev laget tvåa. Team 11 är på cup även kommande helg i Kungälv. Efter två andraplatser i rad är det kanske äntligen dags för förstaplatsen. Vi håller tummarna. 

#SCHYSSTIDROTT
2024-04-09 08:00

#SCHYSSTIDROTT har skapat event för idrottsrörelsen i flera år med olika kunskapshöjande teman om jämställdhet, inkludering och arbete mot våld. Vårens event kommer handla om hur:et.
Hur skapar vi en schysst idrott?

Under kvällen kommer ni få lyssna på FC Rosengård och Real Fighters som aktivt jobbar med att skapa trygga idrottsmiljöer för alla sin medlemmar. Martin Edbladh, barnidrottsombud, kommer presentera materialet "Vägledning vid bedömning av barn och ungas bästa" och hur man kan jobba med det i små som stora frågor.

 

När: 17 april kl 18.00
Var: Scandic Star, Glimmervägen 5 Lund
Kostnad: Gratis
Det går bra att medverka fysiskt och digitalt!
Bjuds på lättare baguette
Sista anmälningsdag: 10 april

ANMÄL DIG HÄR

Aprilcupen 2024
2024-04-08 16:30

Anja och Ella representerade Skånelaget i den årliga distriktslagscupen; Aprilcupen. Under helgen drabbades regionens distriktslag samman och två Giantsspelare fanns med i årets upplaga av flickcupen. Vi hade i år ingen representant i pojkturneringen. Både flickorna och pojkarna slutade 3:a i regionen.  

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR