Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Malmö Redhawks möter Oskarshamn i Lund
2022-06-12 20:00
Hockeyfest i Lund till hösten!

Som generalrepetition inför SHL-premiären kommer Malmö Redhawks och IK Oskarshamn att mötas i Lund fredagen den 9 september kl 19.00. 

Det skall bli roligt att igen stå värd för en hockeymatch på högsta nivå och vi vill göra kvällen till en stor hockeyfest!

Årsmöte 2022
2022-06-05 18:00

Alla medlemmar är hjärtigt välkomna till årsmöte den 12/6 kl 18:00 i Lunds BKs klubblokal. Det finna även möjlighet att medverka digitalt. 

Om ni vill ha ut handlingarna till mötet i förhand ber vi er kontakta kansliet på kansli@lundgiants.se

Stötta Lund Giants via sponsorhuset
2022-06-02 16:35

Nu kan du som företagare stötta Lund Giants HC varje gång du gör inköp eller hotellbokningar. Allt som behövs är att du går via Sponsorhuset när du gör dina inköp. Det kostar så klart inget extra att gå den vägen. Det går dessutom upp till 45 öre per liter till föreningen när du tankar firmabilen på Circle K, OKQ8, Shell och St1. Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här: https://www.sponsorhuset.se/lundgiantshc/bli-medlem/foretag

 

Våra låneutrustningar söker nya spelare
2022-05-31 15:00
foto: Jarek Pyrih
Varje resa börjar med en väska.

Börja din hockeyresa hos oss med en av våra 140 väskor med låneutrustningar. 

Väskorna är packade och redo för framtidens hockeyspelare. 

Säkra din plats till hösten redan idag och anmäl er till Lund Giants Hockeyskola 22/23 HÄR

Hockeyskola
Anmälan till Hockeyskolan 22/23 har öppnat
2022-05-20 17:30, Hockeyskola

Ny säsong och nya möjligheter till hockey i Lund. Nu öppnar anmälan för en ny säsong med Hockeyskolan i Lund Giants HC. 

I Lund Giants hockeyskola lär vi barnen spela ishockey med fokus på glädje och gemenskap. Barnen lär sig de grundläggande tekniska moment för skridskoåkning och ishockey. Hockeyskolan är framförallt öppen för alla barn födda 2013-2018, samt de äldre barnen som började förra säsongen. Nyhet för året är att vi också kommer ha renodlade tjejgrupper på hockeyskolan. 

Lund Giants lånar ut utrustning under hela hockeyskoletiden. Mer information om oss hittar ni på Lund Giants Hockey Club och mer info om hockeyskolan finns på  Hockeyskolans lagsida.

Mycket välkomna till Lund Giants och hockeyskolan. Anmäl ditt barn här. 

Hanna prisas med Skånes idrottsledarstipendie 2022
2022-05-05 16:59

Hanna Svehög som varit huvudtränare för Lund Giants tjejlag under säsongen tilldelas Skånes idrottsledarstipendie 2022. Vinnarna utses av Sparbanksstiftelserna i samarbete med Sparbanken Skåne, Swedbank och RF Sisu.
Genom stort engagemang och driv har Hanna ansvarat för träningsupplägget och utvecklingen av tjejlaget i Lund. Föreningen får också pris för fortsatt satsning, pengarna för detta går till utvecklingen av hockey för tjejer i Lund. 

 

Hanna har spelat för föreningen sedan hockeyskolan och har under säsongen också tränat och drivit tjejlaget framåt tillsammans med övriga tränare Liza Gere, Jennipher Fissum, Agnes Waidringer och Siri Persson. Det är enormt glädjande att spelare från föreningen också väljer tränar- och ledarspåret. Det hoppas vi kunna fortsätta även i framtiden. Är du intresserarad av att vara ledare, hör av dig till kansli@lundgiants.se.

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR