Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Giantsspelare på landslagsläger
2021-06-23 08:30
Timothée Quinon i Frankrikes tröja under läger med U15-landslaget.

Timothée Quinon, som med undantag för en ettårig utflykt till Malmö, spelat i Lund sedan hockeyskolan var under första veckan i juni uttagen i det franska U15-landslaget och deltog i ett tre dagars träningsläger  i Cergy-Pontoise utanför Paris. Till lägret var 50 spelar uttagna och ur denna grupp skall ett U16-landslag formas under säsongen 2021-22 med start i augusti. Vi önskar Timothée lycka till i den franska landslagsdressen!

 

Giants har tidigare haft spelare som representerat följande landslag på U- / J- eller seniornivå: Sverige, Danmark, Slovakien, Slovenien, Kroatien samt Colombia.

Vi ska bygga en ny stor skottramp
2021-06-22 12:00

Lund Giants är i planeringstagen för att bygga en ny skottramp. Rampen kommer att ligga på samma ställe som tidigare, men görs längre och bredare än nuvarande ramp. Den ska vara 10 meter bredd och 20 meter lång. Vi tror att det ska vara det största skottrampan i vår region. Tack vare den stora ytan går det bra att träna både skott från slottet och från olika vinklar samt förbättra sitt slagsskott frän blålinjen. Det blir också möjligt att träna olika diagonala passningar. Vi vill skaffa helt unika nya träningsmöjligheter utanför isen.

Vi hoppas att den nya skottrampen ger mycket glädje och möjligheter med en nya rampen. 

 

Riviningarbete av den gamla skottrampen har slutförts och nu väntar vi på att kommunen ska hårdgöra ytan innan vi kan bygga.  Ambitionen är att skottrampen står klar till sommarlägret v 31. Vi behöver hjälp att bygga rampen under sommaren och undrar därmed vem som är sugen att hjälpa till. Meddela ert intresse på kansli@lundgiants.se.  

Vi återkommer med info om datum när vi har den. 

Boka hotell eller bil via sponsorhuset och spara pengar
2021-06-04 15:00

Många av är i bokningstagen inför sommaren och bokar hotellvistelser och hyrbilar inför kommande semestrar. Ett bra sätt är att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning sparar pengar både till dig själv och ger också en kick back till Lund Giants HC. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Exempel på några partners: Hotels, Booking, Ving, Rental Cars, AVIS och Nordic Choice Hotels. Boka via Lund Giants sida på sponsorhuset, ni hittar den här

Hockeyskolan är redo - är du?
2021-05-25 14:00
Våra låneutrustningar söker nya spelare. Vi har tvättat vår tidigare utrustning och köpt in nytt för att kunna kitta alla av morgondagens hockeyspelare.

Varje resa börjar med en väska.

Börja din hockeyresa hos oss med en av våra 80 väskor med låneutrustningar. 

Väskorna är packade och redo för framtidens hockeyspelare. 

 

Anmälan till Hockeyskolan 21/22 har varit i gång ett par veckor och det är redan 50 anmälningar. Säkra din plats till hösten redan idag och anmäl er till Lund Giants Hockeyskola HÄR

 

 

Anmälan till Hockeyskolan 21/22 har öppnat
2021-05-10 17:00

Anmälan till Hockeyskolan är nu öppen. Anmäl ditt barn här.

 

Nu öppnar anmälan för en ny säsong med Hockeyskolan i Lund Giants HC. 

I Lund Giants hockeyskola lär vi barnen spela ishockey med fokus på glädje och gemenskap. Barnen lär sig de grundläggande tekniska moment för skridskoåkning och ishockey. Hockeyskolan är öppen för alla barn födda 2012-2017, samt de äldre barnen som började förra säsongen. Vi har många bra ledare på och utanför isen för att barnen ska få en riktigt bra utbildning och upplevelse. 

Lund Giants lånar ut utrustning under hela hockeyskoletiden. Mer information om oss hittar ni på Hockeyskolans lagsida.  

 

Mycket välkomna till Lund Giants och hockeyskolan. Anmälan gör ni här

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
Hockeyskola, 25/05 13:40 
Hockeygymnasium, 11/03 18:18 
D-ungdom T12, 25/01 19:27 
D-ungdom T13, 22/12 09:50 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR