Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Ha en härlig sommar!
2024-07-05 20:44

Lund Giants HC önskar er en fantastisk sommar. 

Kansliet tar semester 8/7-5/8

Vid akuta ärenden meddela styrelse@lundgiants.se. 

Lund Giants inleder samarbete med Nordic Wellness
2024-06-20 12:00

Lund Giants inleder samarbete med Nordic Wellness, vilket innebär att våra medlemmar kan få bra erbjudanden på årskort. Det är väldigt glädjande för oss och ligger bra i tiden nu när den individuella sommarfysen börjar.  I samarbete med Nordic Wellness får du som spelare eller ledare i föreningen träna på samtliga Nordic Wellness anläggningarna för rabatterade priser. 

 

Spelare/ledare 13-18 år 2 395:- (ordinarie pris 3948:-)

Spelare/ledare 19 år och uppåt 3 500:- (ordniarie pris 7198:-)

 

Boka spelar- och ledarkorten här

 

Övriga medlemmar, familjemedlemmar, stödmedlemmar etc får 20% på ordinarie priser. Ni erhåller rabatten på någon av Nordic Wellness anläggningarna efter uppvisat medlemskort (finns i medlemsappen). Gäller från 1/7. 

 

Läs här för mer info om spelar och ledarerbjudandet.

Läs här för mer info om erbjudandet för övriga medlemmar. 

 

 

Sommarläger - fåtal platser kvar
2024-06-14 11:00

Det är väldigt roligt att så många vill vara med på våra läger. Det finns ett fåtal platser kvar för er som ännu inte anmält. Anmälan stänger vid midsommar. 

 

Mer info om våra läger hittar ni här

 

Anmälan gör ni här.

Hockeyskolan 2024/2025
2024-06-07 17:00
Lund Giants populära hockeyskola har nu öppnat anmälan för säsongen 24/25.
Hockeyskolan välkomnar i år pojkar och flickor födda 2015-2020 samt de äldre barnen som började på hockeyskolan förra säsongen. Säsongen 2024/2025 startar 7:e september och löper mars ut. Mer info om datum för start och träningstider följer under tidig höst. Läs mer om avgifter under medlemskap på vår hemsida. 
 
För anmälan klicka här
 
Det finns möjlighet att låna hockeyutrustning under hela sin hockeyskolatid. I år anmäler man utrustning separat. Det är inte möjligt i nuläget men i augusti kommer det vara tillgängligt att boka och hämta utrustning. Mer info om utrustningarna kommer vid ett senare tillfälle. 
 
Lund Giants söker också fler ledare. För att hockeyskolan ska fungera krävs ledare; vi behöver både tränare på is, lagledare, värdar och materialare utanför isen. I vår förening har vi väldigt kul och att leda barnen är väldigt roligt och lärorikt. Om ni är intresserade av ledarroll vill vi att ni meddelar i anmälan till hockeyskolan. Ni kan också kontakta Lund Giants kansli på kansli@lundgiants.se om ni har några frågor.
 
Varmt välkommen till Hockeyskolan och Lund Giants HC
Tre nya avtal gällande material
2024-06-01 08:00

Tre nya avtal gällande material på plats! Vi är oerhört glada att meddela att Lund Giants har skrivit inte bara ett, utan tre väldigt betydelsefulla avtal när det gäller materialförsörjning! Först och främst är vi stolta över att kunna meddela att vi från och med den 1 juni är Bauer vår nya huvudleverantör av material till föreningen. Detta omfattar tröjor, profilkläder och profilutrustning. Att få samarbeta med en av världens största leverantörer av ishockeyutrustning är en framgång för oss och vi ser fram emot att bära Bauer-produkter på och utanför isen. 

 

Vi har även ingått ett avtal med Teamgear som kommer att tillhandahålla en webbshop för beställning av våra profilkläder och annat material. Detta kommer att göra det enklare än någonsin för våra medlemmar att få tillgång till Lund Giants produkter. 

 

Slutligen har vi förlängt vårt avtal med Monkeysports, regionens största återförsäljare av ishockeyutrustning. Monkeysports har varit en pålitlig partner i många år och kommer nu även att sälja våra profilhandskar och erbjuda alla våra medlemmar 7% rabatt på alla köp som görs i butiken. 

 

Vi är stolta över dessa nya samarbeten och ser fram emot att erbjuda våra spelare, ledare och supportrar högkvalitativa produkter och fantastiska förmåner. 

 

Alla våra nya profilprodukter kan beställas här: https://shop.teamgear.se/lund-giants

 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelsen för Lund Giants HC, genom materialansvarig Roger Nyman

Ishallen är stängd för säsongen
2024-04-29 08:00

Tack för den här säsongen.

Vi ses i augusti. 

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR