Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Hockeyskola
Anmälan till Hockeyskolan 22/23 har öppnat
2022-05-20 17:30, Hockeyskola

Ny säsong och nya möjligheter till hockey i Lund. Nu öppnar anmälan för en ny säsong med Hockeyskolan i Lund Giants HC. 

I Lund Giants hockeyskola lär vi barnen spela ishockey med fokus på glädje och gemenskap. Barnen lär sig de grundläggande tekniska moment för skridskoåkning och ishockey. Hockeyskolan är framförallt öppen för alla barn födda 2013-2018, samt de äldre barnen som började förra säsongen. Nyhet för året är att vi också kommer ha renodlade tjejgrupper på hockeyskolan. 

Lund Giants lånar ut utrustning under hela hockeyskoletiden. Mer information om oss hittar ni på Lund Giants Hockey Club och mer info om hockeyskolan finns på  Hockeyskolans lagsida.

Mycket välkomna till Lund Giants och hockeyskolan. Anmäl ditt barn här. 

Hanna prisas med Skånes idrottsledarstipendie 2022
2022-05-05 16:59

Hanna Svehög som varit huvudtränare för Lund Giants tjejlag under säsongen tilldelas Skånes idrottsledarstipendie 2022. Vinnarna utses av Sparbanksstiftelserna i samarbete med Sparbanken Skåne, Swedbank och RF Sisu.
Genom stort engagemang och driv har Hanna ansvarat för träningsupplägget och utvecklingen av tjejlaget i Lund. Föreningen får också pris för fortsatt satsning, pengarna för detta går till utvecklingen av hockey för tjejer i Lund. 

 

Hanna har spelat för föreningen sedan hockeyskolan och har under säsongen också tränat och drivit tjejlaget framåt tillsammans med övriga tränare Liza Gere, Jennipher Fissum, Agnes Waidringer och Siri Persson. Det är enormt glädjande att spelare från föreningen också väljer tränar- och ledarspåret. Det hoppas vi kunna fortsätta även i framtiden. Är du intresserarad av att vara ledare, hör av dig till kansli@lundgiants.se.

Fortsatt samarbete med Sparbanken Skåne
2022-05-05 13:00

Lund Giants är enormt nöjda med att samarbetet med Sparbanken Skåne fortsätter. Sparbanken Skåne fortsätter sponsra föreningen under de kommande två åren, 22/23 och 23/24. Vi är väldigt nöjda med detta. Sponsringen går bland annat till nya utrustningar till hockeyskolan, lägerverksamheten, skottrampsprojektet och juniorsatsningen m m.

Stort tack till Sparbanken Skåne. 

Juniorerna är igång med nästa säsong
2022-05-03 09:00
Huvudtränare Jonas Dahlgren & sportchef Fredrik Malm håller i säsongsinformationen

Ett 25-tal juniorer samt några gästande spelare drog igång säsongen 2022-23 med fystester och lättare fys under måndagen. God stämning (som vanligt) och många skratt förgyllde starten på en rolig säsong!

Valborgsmässoaftonfirande i hallen - C1 lirar matcher
2022-04-29 16:00

Under lördagen spelas de sista matcherna i Lunds ishall för säsongen. Bäcken, Malmö Redhawks och Helsingborg ungdom gästar Lund Giants Team 10. Vi hoppas på nytt för en rafflande matchdag i hallen och ett trevligt Valborgsfirande. Kom gärna ned till hallen, kika på hockey och ät en hamburgare eller två. 

Tetra Pak fortsätter sponsra
2022-04-29 15:00

Vi kan med glädje meddela att Tetra Pak fortsätter att sponsra Lund Giants även kommande säsong. Vi är väldigt tacksamma för Tetra Paks stöd som bland annat går till utrustningar för hockeyskolan. 

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR