Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Black Friday
2020-11-27 09:00

Nu har årets största shoppingdag, BLACK FRIDAY, startat. Det innebär riktigt bra rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har Sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker med hela 50%. Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du själv sparar pengar och Lund Giants HC får kickback. Se alla erbjudanden här.

Black Week
2020-11-23 10:00

Idag startar Black Week, en vecka då Sponsorhusets 600 butiker sänker sina priser på nästan allt och även höjer sin ersättning till Lund Giants HC. Att gå via Sponsorhuset gynnar alltså både dig själv och Lund Giants HC, speciellt i dessa tider då nätshopping är ett säkert sätt att få hem sina varor på.
Se alla kampanjer här och klicka dig sedan vidare till butiken: 


Oavsett vad du tänker handla så har Sponsorhuset avtal med nästan alla kända nätbutiker. Ett extra klick är allt som behövs och inget blir dyrare för dig som handlar. Exempel på butiker som höjt sin ersättning och sänkt sina priser är; Adlibris, Bodystore, CDON, Lekia, Nike, Gymgrossisten, Stayhard, Nelly och Urbanista. 

Juniorerna håller i, ut och igång!
2020-11-21 13:00
Delikata maträtter och hårt arbete när Giants juniorer håller igång under träningsuppehållet

Juniorspelarna är de som fått ta största konsekvensen av de skärpta restriktionerna. Inga gemensamma träningar får hållas men eftersom hockeysäsongen är långt ifrån över gäller det att man håller igång så man är redo när träningar väl drar igång igen.


För att hålla motivationen uppe och få in känslan av tävling initerade föräldragruppen en serie tävlingar där spelarna skulle ta bilder när de utförde olika utmaningar på temat håll i, ut & igång. Föräldrarna har turats om att köpa in priser som enväldige domaren, huvudtränare Emil Sörensson, överlämnar till vinnaren. Varje vecka har olika tema och några av bidragen ser ni i bifogade bilder. Tema har varit träning där intensitet belönas, Matlagning samt denna veckas utmaning där man skall dokumentera övningar där man endast använder sin egen kropp eller föremål som finns i ett hushåll som motstånd, inga träningsredskap.


Syftet med tävlingen är att motivera och sporra varandra att hålla igång under det ofrivilliga uppehållet säger Emil Sörensson.


Hemsidesredaktionen hyllar initiativet och bidrar med en pannlampa för pris till framtida utmaningar.

Information från Skånes ishockeyförbund
2020-11-18 11:10

De skärpta allmänna råden som gäller i Skåne sedan 2020-10-27 har förlängts till 2020-12-13.


Det har kommit ytterligare restriktioner från regeringen. Bland annat ett förslag om att endast tillåta sammankomster med max 8 personer. Detta ligger nu på remiss och vi avvaktar svar. Vi vet inte vad detta innebär för ungdomsidrotten utan inväntar just nu ett förtydligande från RF.

 

Under tiden gäller fortsatt att träning får bedrivas för de födda 2005 eller senare.

Vi återkommer med mer information så fort vi har fått förtydligande från RF.


/Skånes Ishockeyförbund

Information från Skånes ishockeyförbund
2020-11-13 08:05

Skånes ishockeyförbund har beslutat att förlänga pausen av seriespel för J18 div 2, A-C och poolspel för D. Återstart sker tidigast 3 januari 2021 såvida de lokala restriktionerna tillåter det. Dessutom ställs DM-spelet in för alla ålderskategorier då det inte är möjligt att hinna med att spela alla matcher på den korta tid som återstår i januari. Mer information gällande uppstart av seriespel kommer v50.

 

Beträffande träning hänvisar Skånes ishockeyförbund till FHM´s riktlinjer för de olika åldersgrupperna. Ni hittar information om detta på FHM´s hemsida eller på Skånes Ishockeyförbunds hemsida. Träning för spelare 2005 och yngre kan genomföras för närvarande (t o m 17/11, men kan förlängas) enligt de allmänna råden för idrottsverksamhet. 


Vidare ber vi er alla att iaktta de råd och rekommendationer som myndigheterna kommit med. Vi vill inte på något sätt riskera någons hälsa och vi vill inte heller äventyra en möjlig start av serierna i januari. 

 

Vi håller i och håller ut

Informationsmöte om ishockey & Covid19
2020-11-12 08:30
Under onsdagskvällen arrangerade RF-SISU & Svenska ishockeyförbundet ett informationsmöte hur ishockeyn drabbats och bör förhålla sig till de skärpta restriktionerna. I korthet Håll i & Håll ut!! 

För er som vill ta del av presentation och diskussion så finns en inspelning av mötet på denna länk: Presentation RF & SIF (ca 35 minuter lång)
Bli medlem
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
U16 elit, 29/11 11:59 
C-ungdom T10, 19/11 09:28 
Hockeyskola, 12/11 17:00 
Hockeyskola, 07/11 13:40 
Hockeyskola, 07/11 13:39 
D-Ungdom T13, 04/11 09:42 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR