Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Föreningsmatch Malmö Redhawks - Brynäs IF 28/1
2022-12-23 18:00

Lund Giants är matchvärd under matchen Malmö Redhawks - Brynäs IF lördagen den 28/1. I samband med detta får vi möjlighet att köpa biljetter för ett reducerat pris och halva summan går tillbaka till laget. Gå in på respektive laglänk nedan och köp era biljetter. Lagen kan skicka ut länkarna till vem de vill. Vi har också gjort det som en liten säljtävling där vinnande laget, d v s dem som säljer flest biljetter (räknas procentuellt efter hur stor truppen är) får se matchen i en loge. Gör det till en lagaktivitet och inkludera nära och kära så fyller vi vår sektion i Malmö Arena. 

 

På isen kommer Malmö värma upp i våra matchställ, det kommer vara aktivteter på isen för något av våra lag. Det är 20 % i kioskerna för dem som köpt Lund Giants biljetterna och om man har Lund Giants matchtröja på sig. Välj det laget du stöttar nedan och köp dina biljetter här:

 

D3

D2

D1

C2

C1

B2

B1

A

U16

J18

J20

 

Imponerande höst av de yngre juniorerna
2022-12-21 14:17

Lund Giants J18-lag har haft en mycket imponerande höstsäsong i J18 division 2, där man har inkasserat 11 vinster och endast förlorat en match. Detta är en anmärkningsvärd prestation för ett lag som har målet inställt på att nästa säsong spela i J18 division 1.

 

Nöjd tränarduo

Huvudtränare Tino Lassman har varit imponerad över stämningen i laget och fokuset när det väl kommer till match. Assisterande tränare Hampus Winqvist är också nöjd med att alla i laget verkligen vill tävla, men han ser att tempot behöver höjas för att laget ska kunna ta sig till nästa nivå.

"Vi har bra spelare på alla positioner," säger Tino. "När vi får det att stämma är vi väldigt konkurrenskraftiga."

Det återstår fyra matcher i grundserien innan ett kval väntar i mars. Det ser ut att bli en spännande slutspurt för Lund Giants J18-lag, som har visat att de verkligen har det som krävs för att ta sig upp till nästa nivå.

 

Framgångsrika samarbeten

En annan aspekt som har bidragit till Lund Giants J18-lagets framgångar under höstsäsongen är deras framgångsrika utbyte med både Lunds duktiga U16-spelare och spelare från J20. Detta är ett viktigt initiativ för klubben, som vill utbilda spelare på alla nivåer och skapa gemenskap över åldersgränserna.

Detta utbyte har varit mycket givande för alla inblandade spelare, som har fått chansen att lära sig av varandra och utmana sig själva på nya sätt. Det har också skapat en gemenskap och en stöttande miljö inom klubben, där spelare på olika nivåer kan lära av varandra och hjälpa varandra att växa som ishockeyspelare.

Övergripande har denna strategi varit en stor framgång för Lund Giants, och det är något som vi hoppas kommer att fortsätta att vara en viktig del av klubbens verksamhet i framtiden. Det är viktigt att stötta och utveckla spelare på alla nivåer, och vi tror att detta utbytet har varit en viktig faktor i att Lund Giants J18-lag har haft en så framgångsrik höstsäsong.

 

Ett steg på vägen

"Vi bygger för framtiden," säger Jonas Dahlgren som är klubbens junioransvarige och huvudtränare för de äldsta juniorerna. "Framgång föder framgång, och vi ser att det första steget på vår utvecklingsstege på juniorsidan är på väg att tas och det samarbete mellan lagen som vi kommit överens om fungerar på ett bra sätt" säger Jonas med ett leende på läpparna flankerad av assisterande tränare Mats Asserborn efter att ha avslutat J20s höst med en härlig 2-1 seger borta mot Halmstad.

 

Med en stark trupp och ett dedikerat tränarteam hoppas vi att Lund Giants J18-lag kommer att fortsätta att övertyga och prestera på hög nivå framöver. Vi önskar laget all lycka till i det kommande kvalet och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Vintercamp 2022 för spelare i C-ungdom födda 2011 och 2012. 
2022-12-19 14:00

Vintercamp 2022 för Lund Giants spelare i C-ungdom födda 2011 och 2012. Vi kör en förmiddagscamp för C-ungdomarna den 28/12 kl 08:00-11:00. Campen leds av André Sandgren som är tränare för vårt U16. Han assisteras av spelare från U16. Det är ishockeyträning enbart på schemat. Lunch och mellanmål tar man med sig själv. Campen har ingen avgift. Bokningen gör ni här

Fler landslagsspelare i Giants
2022-12-19 08:30
Lasse Winther Sørensen i den danska landslagströjan

Senaste veckan har det varit landslagsspel i alla åldrar och Giants har varit representerat i det danska U16-landslagets trupp som spelat mot Norge, Frankrike och Lettland genom målvakten Lasse Winther Sørensen som till vardags spelar i Lunds U16-lag. 

I de danska ungdomslandslagen hittar vi även tidigare lundspelare Viktor Schmidt Nielsen J20, Lucas Scheffman J18. Vi önskar alla lycka till i era landslagskarriärer!

Handla julklappar via sponsorhuset och stötta Lund Giants
2022-12-16 16:02

Ska du handla några julklappar på nätet? Då kan du samtidigt stötta Lund Giants HC och själv få pengar tillbaka. Allt som behövs är att du loggar in på Sponsorhuset och klickar dig vidare till någon av deras 600 anslutna nätbutiker. Du finner även presentkort från kända varumärken och butiker.Sök upp butiken här: https://www.sponsorhuset.se/lundgiantshc/julshoppen Saknar du ett inlogg? Klicka här: https://www.sponsorhuset.se/lundgiantshc/bli-medlem

Noah Schalin på landslagsläger
2022-12-08 07:45
Noah Schalin är uttagen till U19-landslaget

Noah Schalin, med Lund som moderklubb, har tagits ut till U19-landslagets läger i Furudal kommande vecka. Under säsongen har Noah debuterat i SHL med Malmö Redhawks samt spelat i Hockeyettan med Vimmerby. Grattis och lycka till säger vi från Giants!

Följ oss på Facebook
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
D3-Team 15, 24/01 20:35 
D3-Team 15, 10/01 13:57 
J18/J20, 22/12 14:17 
A-ungdom, 19/12 10:40 
D3-Team 15, 11/12 15:10 
D2-Team 14, 11/12 14:43 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR