Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS

Alla våra sponsorer och samarbetspartners är viktiga för oss och vi vill tacka alla som är med och bidrar.

 

Satsning framåt och nytt koncept för sponsring

Lund Giants har under våren 2022 gjort en satsning för att rusta för framtiden. Värdegrunden är satt och förutsättningarna finns.

I samband med detta letar vi nu sponsorer som vill vara med på resan. Ett nytt flexibelt upplägg ger möjligheter för både den stora och lilla sponsorn att bidra. Konceptutveckling pågår och dialog förs just nu med befintliga och potentiella sponsorer. Läs mer om konceptet här

 

Tipsa om nya sponsorer

Har du en arbetsgivare som kan tänka sig att gå in som sponsor eller har du tips om andra bolag du tror skulle vara intresserade att blir sponsor? Hör av dig och förmedla kontakten.

 

Erbjudande till dig som är egen företagare eller har småbolag

Vi har fått önskemål från föräldrar om ett anpassat paket för egenföretagare och mindre bolag. Nu finns ett prisvärt avdragsgillt sponsorpaket för just dig.

Läs mer om paketet här

 

Kontakt

Vår samarbetspartner Custincore som utvecklar konceptet, har fått i uppdrag att vara kontakt för sponsorer som vill vara med på vår tillväxtresa. Vill du bli sponsor, har du tips på nya sponsorer eller har du frågor, kontakta malin@custincore.se, 0733-904094

 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR