Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey
Hockeyskola

Hockeyskolan
Lund Giants populära hockeyskola har nu öppnat anmälan för säsongen 21/22.
Hockeyskolan välkomnar i år pojkar och flickor födda 2012-2017 samt de äldre barnen som började på hockeyskolan förra säsongen. Säsongen 2021/2022 startar vid månadsskiftet augusti/september och löper mars ut. Mer info om datum för start och träningstider följer under sommaren. 
Vi tränar på lördagar och onsdagar. Träningar och övningar är nivåanpassade istället för åldersanpassade så att alla skall känna att de kan vara med på sina villkor.
 
För anmälan klicka här.  
 
Lund Giants hockeyskola har de senaste säsongerna utvecklats till en av södra Sveriges största hockeyskolor med över 120 barn som deltar varje säsong. 
Fokus ligger på lärande lek och skridskoåkning men också på fair play och kamratanda. Vi lägger också mycket vikt på bemötandet. Vi bemöter alla barn och föräldrar med respekt och hänsyn. Med många ledare på och utanför isen som hjälper till med såväl skridskoåkningen som utlåning av utrustningar skapar vi bra förutsättningar för varje barn att utvecklas. Lund Giants följer Svenska ishockeyförbundets riktlinjer för barn och ungdomsishockeyn, läs mer i Ishockeyn Vill här. Lund Giants följer så klart Barnkonventionen. Hur vi och vår verksamhet fungerar hittar ni i Lund Giants Röda tråd.
 
Lund Giants söker också fler ledare. För att hockeyskolan ska fungera krävs ledare; vi behöver både tränare på is, lagledare, värdar och materialare. I vår förening har vi väldigt kul och att leda barnen är väldigt roligt och lärorikt. Om ni är intresserade av ledarroll vill vi att ni meddelar i anmälan till hockeyskolan. Ni kan också kontakta Lund Giants kansli på kansli@lundgiants.se om ni har några frågor. 
 
Varmt välkommen till Hockeyskolan och Lund Giants HC
Hockeyskolan är redo - är du?
2021-05-25 13:40
Våra låneutrustningar söker nya spelare. Vi har tvättat vår tidigare utrustning och köpt in nytt för att kunna kitta alla av morgondagens hockeyspelare.

Varje resa börjar med en väska.

Börja din hockeyresa hos oss med en av våra 80 väskor med låneutrustningar. 

Väskorna är packade och redo för framtidens hockeyspelare. 

 

Anmälan till Hockeyskolan 21/22 har varit i gång ett par veckor och det är redan 50 anmälningar. Säkra din plats till hösten redan idag och anmäl er till Lund Giants Hockeyskola HÄR

Hockeyskolan 2020 in action
2020-11-12 17:00
Fler bilder finns i BILDGALLERI.
2020-11-07 13:40
 
2020-11-07 13:39
 
Hockeyfonden - Skoda
2018-09-10 17:10
Skoda har sponsrat ishockeyn längre än någon annan. Självklart vill de att ännu fler ska spela ishockey - men för att börja spela behövs utrustning. Därför delar Skoda Hockeyfonden ut hockeyutrustningar till privatpersoner och föreningar. De vill helt enkelt ge fler barn möjligheten att spela hockey! Det tycker vi är bra. Skicka in din ansökan idag. http://www.hockeyfonden.se/ 😃🏒👍 #hockeyfonden

/Olof Ahlberg
Lagledare
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lund Giants HC, 23/06 08:30 
Lund Giants HC, 22/06 12:00 
Lund Giants HC, 28/05 17:00 
Lund Giants HC, 25/05 14:00 
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR