Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey
Team 07

 
Seriepremiär 20/21
2020-09-28 20:00
Foto: Jeanette Asserborn
I lördags brakade säsongen igång och vi fick bekänna färg direkt när Malmö gästade oss för match i U14 div.1. Det kändes redan i de första bytena som att killarna hade bestämt sig för att det här var vår dag. Bortsett ifrån några minuter i början av andra perioden, när Malmö fick tryck på oss och vi blev långa och spretiga i försvaret, var vi lite bättre och lite hungrigare än "lillebror" den här gången och segersiffrorna skrevs till 7-3. I ett starkt kollektiv där samtliga gjorde förtjänstfulla insatser var målskyttarna: Malmborg(2), Forsberg, Malm, Alenius, Roos och Rylance. Stabil insats i målet av Höiby bör också nämnas.
Härnäst väntar första omgången i U14 DM hemma på onsdag mot ett, vad vi förmodar, revanschsuget Malmö.
I div.2 blev det förlust på bortaplan mot Limhamn i en match där vi hade svårt att få puckarna på mål. Vi slickar såren och kommer gå för seger i nästa omgång mot Lejonet!
Siri uttagen till TV-pucken
2020-09-20 09:30
Foto: Jeanette Asserborn
Siri Persson kommer representera Skåne i TV-pucken som startar med kval 9-11 oktober i Mjölby. Stort lycka till önskar vi Siri och hennes lagkamrater!
Grattis Siri!
2020-03-05 23:11
Siri Persson är uttagen till Aprilcupen i Tibro 3-5 april.
Cupen är förberedande för TV-pucken som spelas i september. 
Vi är, naturligtvis, oerhört stolta över att Siri kommit så långt redan nu. Skånelaget är med flickor födda -05 och senare.
Ifrån Lund Giants deltar även: Agnes Waidringer(05) samt Jennipher Fissum och Hanna Svehög(06).
Vinst i Viking Cup i Lysekil
2019-03-24 17:35
Vi åkte till Lysekil i buss med samtliga spelare som kunde vara med i cupen. Lördagen innebar 3 st vinster mot Stenungsund, Grästorp och Gruner från Norge. I semifinalen mötte vi Hasle-Lören från Norge. 
Finalen spelades mot Lysekil och efter en bra kamp stod Lund Giants som cup mästare. Det var en trevlig helg med bussresa och en härlig hejarklack. 
Vi ledare tackar spelare, hejarklack och Lysekil för en trevlig helg. 
Locker room talk
2018-10-31 15:39
Nu på måndag 5/11 kl.18:00 kommer föreningen Locker room talk till oss.

"En ideell förening som arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet i förebyggande syfte", beskriver de sig själva på hemsidan. Läs mer på: http://lockerroomtalk.se/

Syftet är att hjälpa oss komma till rätta med de incidenter som skett i och runt vårt omklädningsrum. Det är oerhört tråkigt att lägga tid och energi på oschysstheter. Förhoppningsvis kan detta få många att tänka till hur en beter sig mot, och vilka konsekvenser det kan ge, en lagkamrat så prioritera så att vi har 100% närvaro på måndag!

Måndagens besök är det första av 8. Tiden för detta gör att fysen utgår.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR