Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Lund Giants HC

 

Lund Giants Hockey Club bildades den 13 maj 2004, då den tidigare föreningen Lunds Ishockeysällskaps (LIS) gick i konkurs. Lund Giants bedriver sin verksamhet i Lunds ishall på Klostergårdens idrottsområde i Lund, verksamheten riktar sig för flickor och pojkar i åldrarna 4 till 20 år. 

 

 

 

Lund Giants har en gedigen breddverksamhet som även genererar spetskompetens. Vår hockeyskola utgör grunden i föreningen och varje år bildar vi ett nytt ungdomslag ur hockeyskolan. Lund Giants hockeyskola är en av de största i södra Sverige och engagerar mer än 150 barn per säsong. Det är mycket på grund av det arbetet som lagts ned i hockeyskolan under de senaste 10 åren som genererat stora ungdomslag, som också skördat många framgångar som lag och för individer. På grund av detta har Lund Giants vuxit till en av Skånes största föreningar. Föreningen har också fått flera utmärkelser de senaste åren.

 

 

 

Vi vill följa vår lag från Hockeyskolan genom ungdomslagen till våra juniorlag. Lund Giants strävar efter att bli en hel förening med fullständig lagstege från U8-A-lag. I vår ambition att nå dit startade vi upp J18 lag 2019 och 2020 J20-verksamhet. En förutsättning för en stimulerande juniorverksamhet är att vi har en stor breddverksamhet, som i sin tur genererar duktiga ishockeyspelare.  Vi vill vara en förening för alla och därmed behöver vi också satsa på alla. Vilket bidragit till att vi satsat de senaste åren på U16 elit, som också utgör ett representationslag i föreningen. Vi har också breddverksamhet i U 16 för dem som vill fortsätta att utveckla sig. Det är viktigt för oss att det finns alternativ för att så många som möjligt ska spela så länge som möjligt.

 

 

 

Syftet är att bibehålla en positiv anda mot utveckling av ishockeyspelare samt att bibehålla vår bredd-och spetskompetens i Lund Giants HC. Vi satsar på utbildning av spelare, ledare, domare och funktionärer.

 

 

 

 

 

 

 

 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR