Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Sommarlägret 2020 är igång
2020-08-12 08:50
Då är vi igång med årets läger. Klockan 8:00 erövrade de yngsta och piggaste Isen. Samtliga grupper från 08-13 är igång under onsdagen-lördagen. Vi ser mycket emot att följa dem under veckan. 
Lund Giants HC söker Sportchef med vassa marknadskunskaper
2020-08-06 10:15

Vill du vara med och utveckla Lund Giants och ishockeyn i Skåne och har du samtidigt stort intresse för att göra affärer och skapa långsiktiga samarbeten, då kan detta vara din nästa utmaning!

Lund Giants HC bildades 2004 och har sedan dess vuxit till en av Skånes största ungdomsföreningar inom ishockeyn. Vi är en breddförening med inslag av elit(U16E) och vi vill erbjuda en glädjefull och trygg miljö där hockeyutbildningen ligger i topp.  Lund Giants har från och med året 2020 anmälda lag i alla åldrar upp till J20. Vi är extra stolta över vår välbesökta hockeyskola där många av våra barn och ungdomar tog sina första skridskoskär.

I takt med att vi växer vill vi ta nästa steg som förening och söker nu en Sportchef med marknadskunskaper som kan vara med och driva denna utveckling.

 

Profil

Vi söker en engagerad ledare med gediget hockeyintresse och kunskap. Du har stor initiativförmåga och får idéerna från skrivbordet till handling. Du trivs i en övergripande roll med ansvaret för sporten genom hela vår förening.

Vi ser också att du brinner för att utveckla barn och ungdomar samt våra ledare som har en nära anknytning till sporten.

 

Arbetsuppgifter

Vår framtida sportchef blir ytterst ansvarig för sporten i vår förening.

I det inkluderas följande ansvar:

-Utveckla våra barn och ungdomar i ishockey

-Stötta och utbilda våra tränare och ledare med direkt anknytning till sporten

-Säkerställa att alla våra lag följer och förhåller sig till våra styrdokument för respektive ålder

-Vara drivande och gemensamt ansvarig tillsammans med ledare och styrelse för framtagande av vår play-book

-Vara huvudtränare/assisterande i något av våra junior/senior lag

-Koordinera och organisera samarbetet mellan de olika åldersgrupperna

-Spelar och tränarrekryteringar för åldrarna A till senior

I rollen som marknadsansvarig inkluderas följande ansvar:

-Utveckla Lund Giants marknadserbjudande och söka nya samarbetspartners.

-Upprätthålla en god kontakt med våra befintliga samarbetspartners.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet liknande roll men inget krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet och ambitioner. Tjänsten omfattar heltid, med flexibel arbetstid med både dagtid, kvällar och helger.

Hör gärna av er om ni tycker att denna utmaning skulle passa er. Vidare dialog kring tjänsten förs med Kristoffer Wigren, Ordförande, 0706305071, kristoffer.wigren@lundgiants.se


Välkommen med er ansökan!

Välkommen till ny säsong med Lund Giants
2020-08-03 23:59
Då är vi igång igen, ny säsong med nya möjligheter. Den här vecka inleder de äldre lagen sina säsonger och nästa vecka är det läger för de yngre. Därefter är alla lagen i gång med sina säsonger. 

Det är lite andra förutsättningar den här säsongstarten från tidigare i och med coronapandemin. Vi följer de riktlinjer och rekommendationer från förbund och folkhälsomyndigheten som finns tillgängliga, vilket innebär att vi behöver minimera antalet personer i hallen. Vi är alltid tacksamma för allt stöd och engagemang från er föräldrar. Men inledningsvis kommer vi inte kunna erbjuda föräldrar att uppehålla sig i hallen vid träningar och matcher, utan endast spelare och ledare kommer att kunna vistas i hallen. Detta  tills annat anges. Vi tycker givetvis det här är jättetråkigt, men är samtidigt vardagen och det viktigaste är ändå att barnen och ungdomar får träna och spela ishockey. Samtidigt uppmanar vi samtliga som vistas i och runt våra aktiviteter att hålla avstånd. För spelare som har sin utrustning hemma, ber vi er byta om hemma. Vi är tacksamma om vi alla följer de riktlinjer som finns.Många Lundspelare på Skåneveckan
2020-07-27 15:30
Foto: Skånes ishockeyförbund
Sedan ett par år tillbaka arrangerar Skånes ishockeyförbund en samlad lägervecka för både killar och tjejer i U15 & U16-åldrarna. Syftet är utbildning och utveckling men också att få fram spelare till Skånes lag i TV-pucken. Årets vecka hålls i Tyringe och först ut är killar födda 2006. Här deltar 16 spelare från Lund Giants under ett fyra dagar långt läger. TIll helgen är det spelare födda 2005 där Lund har fyra spelare med (plus fyra med lundkoppling men som spelar i andra föreningar) samt sex stycken tjejer som är uttagna till lägret. Utöver träning och teori skall man spela matcher mot Blekinges distriktslag. Ha det så roligt önskar hemsidesredaktionen!
Lunds Kommuns Fastighets AB fortsätter satsa på Giants kommande säsonger
2020-07-07 07:00
Lund Kommuns Fastighet AB som erbjuder lundaborna kvalitativa bostäder och Lund Giants HC som utvecklar idrottsglädje i vår historiska stad blir partners även under säsongerna 2020/2021 och 2021/2022.

Lund Giants HC tackar för all stöd vi får från LKF!
 Tack vare Er kan vi göra vår förening ännu bättre.
.
Ny kamera i ishallen
2020-07-06 13:00
Ishallen i Lund har en helt ny automatisk webbkamera.
Alla hemmamatcher som är upplagda i TSM kommer att kunna ses hemifrån via svenskhockey.tv. Vi kommer också sända sommarlägren via den kanalen. Glöm inte ange Lund Giants som förening när ni tecknar abonnemang. 

Med tanke på att ishallen har ny och bättre belysning och med automatisk kamera hoppas vi att sändningarna ska bli fler och bättre än tidigare. 


Bli medlem
Ladda ner Medlemsappen
Nyheter från våra lag
D-Ungdom T13, 14/08 11:09 
Sommarcamp 2020, 14/08 11:00 
D-Ungdom T13, 13/08 20:03 
Juniorer, 02/08 00:45 
Målvaktsläger, Sandbergs Goaltending, 06/07 10:05 
 
HUVUDSPONSOR
DIAMANTSPONSORER
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
Materialleverantörer
 
 
SNABBLÄNKAR