Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Kiosken i ishallen - ett ansvar för alla!
Kiosken är en av föreningens viktigaste inkomstkällor och den borgar också för att ge en god service till ishallens besökare. Det ökar också trivseln i ishallen vilket många påpekar. I varje lag finns en kioskansvarig som fördelar lagets plikter mellan föräldrarna. Om man inte kan på sin tilldelade tid, försök byta med någon i föräldragruppen eller ring in nödpersonal från den lista som finns längst ner på denna sida. Alla rutiner och manualer är samlade i Kioskmappen. Här är några sammanfattande ord för en bra kioskfunktion!

RUTINER & REGLER I KIOSKEN 
Kiosken inspekteras av Lunds kommuns hälsovårdsenhet. Vi måste därför följa vissa rutiner för att hålla en god livsmedelshygien. En gång om året har vi inspektion och vi brukar få bra omdömen. Rena händer, förkläde och ingen hantering av mat direkt med händerna så kommer vi långt.


Vi delar kiosken med LKK och det är viktigt att vi inte säljer deras produkter under våra pass. Alla skåp är ordentligt märkta och vi har dessutom våra skåp låsta för att minska svinn och hindra felplock.


Håll en trevlig miljö i kiosken genom att t ex inte äta i luckan medan ni betjänar besökare.


Säkerställ att ni känner till rutinerna kring öppning och stängning samt försäljning innan ni går på ert pass. Prata med ert lags kioskansvariga. 


Vi beställer från vår leverantör ICA Malmborgs en till två gånger / vecka. Oftast levereras varor på fredag men beroende på vad som händer i hallen så får vi leverans även på onsdagar. Saknas något så tar man pengar ur kassan och kompletterar genom inköp på närliggande butik. Lägg kvittot från butiken i dagskassan.


Uthyrning & Slipning
Hyra skridsko kostar 70:- för vuxna och 50:- för barnskridskor under stl 36. Slipning kostar 70:- / par


All skridskouthyrning och slipning slås in i iZettle-kassan. Efter hösten och våren fördelas slippengarna jämnt mellan lagen som bemannat slipen under säsongen.


Vid de helger då vi bara bemannar uthyrning och slip tar man fram iPad och kortläsare och sätter upp det i anslutning till uthyrningsförrådet. Vi kan då registrera all försäljning direkt och vi kan även ta betalt med kort / swish när vi inte bemannar kiosken. När vi bemannar kiosken kan man köpa slip / uthyrning med kort / swish i kiosken. Skriv ut ett kvitto som besökaren kan visa upp för uthyrnings-/slippersonalen.


Det är viktigt att vi försöker hålla ordning bland skridskorna i uthyrningen så att den som kommer efter er får ett lika lätt arbete som ni fick när ni började er uthyrningstjänst. 


Bemanning

Grundpricipen är att kiosken skall vara öppen vardagar kl 18-21 samt under hela helgerna när det pågår verksamhet i ishallen. Under helgerna är lagen skyldiga att bemanna kiosken under sina matcher vilket innebär att man står i kiosken när ens lags tid börjar och fram till nästa lag inleder sin tid. Notera att samlings- och matchstarttiderna överlappar så man står i kiosken ett par minuter in i den egna matchen. Det är svårt att sätta konkreta regler men för en dialog mellan avgående och tillkommande så löser det mesta sig. 


Kioskansvarig: Anders Thomsson 073-8388788 och Daniel Fransson 0702-250322


Personer som eventuellt kan ställa upp om du får förhinder: 


Sanna och Helen Berglund  Kiosk/Inträde  0733-843820   046-306863


Maya Wall 070-291 85 16


Hilda Malmborg Kiosk/Inträde 0722-292086


Saga Gårdemark Kiosk/Inträde 0793-411762


Rebecca Kalmaeus  Kiosk/Inträde: 0708-512754


Anton Almbaek Kiosk/Inträde/Slip och skridskuthyrning 0722- 06 43 02


Melinda Malmqvist Kiosk 076-162 42 78


Gustav Thomsson Uthyrning/Slip 076-040 91 91

 
HUVUDSPONSOR
DIAMANTSPONSORER
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
Materialleverantörer
 
 
SNABBLÄNKAR