Vill du börja spela ishockey? Anmäl dig här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lund Giants HC
Skånes roligaste hockey

Kiosken i ishallen - ett ansvar för alla!

Kiosken är en av föreningens viktigaste inkomstkällor och den borgar också för att ge en god service till ishallens besökare. Det ökar också trivseln i ishallen vilket många påpekar. I varje lag finns en kioskansvarig som fördelar lagets plikter mellan föräldrarna för bemanning av träning och match.  Alla rutiner och manualer är samlade i Kioskmappen. Här är några sammanfattande ord för en bra kioskfunktion!

RUTINER & REGLER I KIOSKEN 
Kiosken inspekteras av Lunds kommuns hälsovårdsenhet. Vi måste därför följa vissa rutiner för att hålla en god livsmedelshygien. En gång om året har vi inspektion och vi brukar få bra omdömen. Rena händer, förkläde och ingen hantering av mat direkt med händerna så kommer vi långt.

 

Vi delar kiosken med LKK och det är viktigt att vi inte säljer deras produkter under våra pass. Alla skåp är ordentligt märkta och vi har dessutom våra skåp låsta för att minska svinn och hindra felplock.

 

Håll en trevlig miljö i kiosken genom att t ex inte äta i luckan medan ni betjänar besökare.

 

Säkerställ att ni känner till rutinerna kring öppning och stängning samt försäljning innan ni går på ert pass. Prata med ert lags kioskansvariga. 

 

Vi gör inköp till kiosken en gång / vecka, vid behov oftare. Saknas något akut så kan man gå till Lidl eller Coop och göra ett inköp och skicka kvittot till kansliet så får man ersättning för sitt utlägg. Är det inte akut - låt varan vara slut. 

 

Uthyrning & Slipning
Allmänhetens åkning bemannas med inhyrd personal men det är bra att alla känner till rutinerna så man kan stötta de som jobbar där vid behov.

 

Hyra skridsko kostar 70:- för vuxna och 50:- för barnskridskor under stl 35,5 samt skridskor för kalas. Slipning kostar 70:- / par


All skridskouthyrning och slipning slås in i iZettle-kassan. Vi har två iPads och kortläsare så vi kan hålla både kiosk och uthyrning igång samtidigt.

 

Vid de helger då vi bara bemannar uthyrning och slip tar man fram iPad och kortläsare och sätter upp det i anslutning till uthyrningsförrådet. Vi kan då registrera all försäljning direkt och vi kan även ta betalt med kort / swish när vi inte bemannar kiosken. När vi bemannar kiosken kan man köpa slip / uthyrning med kort / swish i kiosken. Skriv ut ett kvitto som besökaren kan visa upp för uthyrnings-/slippersonalen.

 

Det är viktigt att vi försöker hålla ordning bland skridskorna i uthyrningen så att den som kommer efter er får ett lika lätt arbete som ni fick när ni började er uthyrningstjänst. 

 

Bemanning

Grundpricipen är att kiosken skall vara öppen måndag - torsdag kl 18-21 samt under hela helgerna när det pågår verksamhet i ishallen. Under helgerna i samband med match är lagen skyldiga att bemanna kiosken under sin samlingstid, dock senast en timme före matchstart. Man blir avlöst när laget efter samlas. För lag med lång samlingstid gäller att kiosken tas över en timme före nedsläpp.  Notera att samlings- och matchstarttiderna överlappar så man står i kiosken ett par minuter in i den egna matchen. Om det inte kommer någon efter er så bemannar man kiosken hela matchen. 

 

Under allmänhetens åkning bemannas kiosken av ungdomar som är anställda av föreningen. 


Kioskansvarig: Anders Thomsson 073-8388788

 

 

 
HUVUDSPONSOR
Materialleverantörer
DIAMANTSPONSORER
SILVERSPONSORER
BRONSSPONSOR
 
 
SNABBLÄNKAR